Het geslacht Lagaaij

vanaf ongeveer 1550
Verspreidingsgebied voornamelijk Zeeland

Ook: La Gaie, La Gaeij, La Gaij,La Gaay, (de) Laga(a)ij, (de) Lagaay

de levenslustigen

Hartelijk welkom op deze site met gegevens van de familie Lagaaij/Lagaay. Met plezier toon ik u de gegevens die in de loop van vele jaren zijn gezocht en geordend. Deze site zal vermoedelijk altijd 'under construction' zijn. De informatie over updates en datum waarop deze hebben plaatsgevonden kunt u vinden in het menu aan de linkerkant.

De personen die thans nog leven, dragen zowel de naam Lagaaij als Lagaay. In deze gegevens is voor de overzichtelijkheid gekozen om alle namen eenduidig te schrijven als Lagaaij, wat de generatie van naamlijsten vergemakkelijkt. Overigens worden in verband met de privacy de gegevens van nog levende personen niet getoond op de site. Indien u hiervan toch wilt kennis nemen, verzoek ik u contact met mij op te nemen.

Op de site zijn honderden personen opgenomen met hun gegevens. Het is goed mogelijk dat er, ondanks grote zorgvuldigheid, verkeerde gegevens zijn opgenomen. U zult begrijpen dat ik dan ook zeer ge´nteresseerd ben in eventuele aanvullingen en mogelijke verbeteringen. Ook in dat geval verzoek ik u contact met me op te nemen.

Mocht u van mening zijn dat uw gegevens niet op deze manier beschikbaar mogen worden gesteld, dan verzoek ik u mij dat zo spoedig mogelijk te laten weten.

Ik wens u veel plezier toe met het doornemen van de gegevens.

Rob Vader

 

Stamboomzoeker.nl - zoeken in TNG, PhpGedView en andere stambomen