De Vaders van Zeeland

Hartelijk welkom op deze site met gegevens van de familie Vader in Zeeland. Met plezier toon ik u de gegevens die in de loop van vele jaren zijn gezocht en geordend. Deze site zal vermoedelijk altijd 'under construction' zijn. De informatie over updates en datum waarop deze hebben plaatsgevonden kunt u vinden in het menu aan de linkerkant.

Op de site zijn vele personen opgenomen met hun gegevens. Van de personen die (mogelijk) nog in leven zijn, zijn de gegevens, behalve de naam, niet weergegeven. Mocht u toch hierover vragen hebben, dan verzoek ik u contact op te nemen per e-mail.

Het is goed mogelijk dat er, ondanks grote zorgvuldigheid, verkeerde gegevens zijn opgenomen. U zult begrijpen dat ik dan ook zeer ge´nteresseerd ben in eventuele aanvullingen en mogelijke verbeteringen. Ook in dat geval verzoek ik u contact met me op te nemen.

Natuurlijk sta ik graag open voor opbouwende kritiek.

Ik wens u veel plezier toe met het doornemen van de gegevens.

 For the visitors who are not able to read the Dutch content of this site
As you notice this site is completely made up in Dutch. Please contact me as I am able to get printouts of the site in English (or other languages) if you want.
Or you can follow this link that leads you to the automatic translation facilities from Google. Note that this is real time automatic translation and not all is translated correctly (to say the least). E.g. Vader will in this translation of course read 'Father'.

Rob Vader

Gegevens op deze site zijn ook opgenomen op: